My Love Story

Monday, May 17, 2010

3rd day: andartu terlampau?

hari nie hari 1st aku keje sbg salah sorang management team utk konvokesyen uitm 2 minggu nih. keje aku uruskan pasal gambar2 budak2 uitm yg akan konvo baru ni.. tolong edit gambar, cuci gambar, masukkan frame, post gambar n macam2 lagi..so tadi masuk 2 orang je org baru termasuk aku, sorang lagi namanye kak T. hari ni blaja edit2 gambar kat adobe photoshop, belajar ilangkan jerawat kat muka org(dlm gmbr jela).

so dalam kul 12 tu kitorang dah tak tau nak belajar ape lg, jadi boleh balik. oleh kerana aku nye kelisa tu masuk ICU so terpaksala tumpang kak T ni balik umah..kak T ajak gi jusco equine jap sebab nak beli kasut, so aku follow jela kan, dh namanye tumpang org..

borak nye borak, baru la aku tau yang kak T ni sebenarnye kawin lambat, dlm umo 30 tahun.. kawen pun ngan orang pakistan.. sampai skrg lum ada anak lagi, lum rezeki la tu, dokte kata takde masalah kesuburan pun..kak T pun smbung, dulu boyfren pun takde katanye..kawin ni pun sebab ada kawan rekemen..

bila aku dgr je citer dia, trus aku naik risau dan mula memikirkan adakah aku juga akan end up cam dia kalo tak berusaha dari sekarang?? kalo nak ikut muka comey dah, walaupun tak secomey nora danish,hehe.. nak kata aku fobia ngan laki, ade la sket kut.. aku mmg dh x caya sgt ngan kata2 lelaki skrg ni, kalo cakap sayang2 kat aku konfem kena smash ngan aku,huk2..kecuali kalo seseorang yang cakap la..:p

balik umah je tgk kat tv ade filem baru nak kuar panggung tak lama lagi.. tajuknye andartu terlampau,hehe.. cm bes je, ingat nak gi tgk, tapi takkan nak gi sorang kut?adehh...

2 comments:

PerFectNur said...

Jom kuar ngan aku haha.. giler ar tajuk xle blah, ada msa bukak la blog aku lak, tp dh berzaman x update la

alexa myra said...

ko buang dlu habuk2 kt blog ko tu,haha